Alle gratis zwangerschapsboxen en babydozen op een rijtje

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Als aanstaande ouder weet je waarschijnlijk al dat er veel spullen komen kijken bij de aankomst van je kleintje. En dat tikt niet alleen aan, het kan ook best overweldigend zijn. Gelukkig zijn er verschillende gratis babydozen en zwangerschapsboxen die je willen helpen met een goed begin. Hier hebben we een overzicht van alle gratis babyboxen op een rijtje.

In dit artikel
Aanbieder Voorwaarden Aanvragen
Ouders van nu Geen Aanvragen
De Blije Doos Geen Aanvragen
Kruidvat Geregistreerde voordeelkaart Aanvragen
Zeeman Geen Aanvragen
Plus Folder Plus ontvangen Aanvragen
Etos Lid van Etos Baby Aanvragen
Baby-Dump Geen Aanvragen
Hoogvliet Geen Deelnemen
Baby & Tiener Inschrijven nieuwsbrief Aanvragen
Nutricia Geen Aanvragen
Multipharma Inschrijven voor het coaching programma 'Bambino & Co' Aanvragen
Boekstart Geen Aanvragen
De Roze Doos Enkel in België Aanvragen
24baby Gratis zwangerschaps app Aanvragen
CZ Gratis kraampakket Aanvragen
HEMA Gratis babydoos HEMA stopgezet Aanvragen
Jumbo Hallo Mama babypakket stopgezet Aanvragen
Zwitsal Gratis babyboos Zwitsal stopgezet Aanvragen

Wat zijn gratis zwangerschapsboxen en babydozen?

Gratis babydozen en zwangerschapsboxen zijn zorgvuldig samengestelde pakketten vol met samples, informatieboekjes en producten, die jou als aanstaande ouder ondersteunen tijdens de zwangerschap en na de geboorte van je baby.

Door deze babyboxen aan te bieden, willen bedrijven je laten kennismaken met hun producten en het leven makkelijker maken tijdens deze spannende nieuwe levensfase.

Van luiers tot lotions en van flesjes tot doekjes; je krijgt de kans om verschillende merken uit te proberen zonder dat het je iets kost. Dat is nog eens wat je noemt handig, vind je niet? 

Gratis zwangerschapsboxen op een rijtje

De Blije Doos

Ontvang de Blije Doos vol handige producten. In de gratis babydoos zitten o.a. Pampers, speentjes, een rammelaar, sokjes en veel meer.

Ouders van nu gratis Zwanger Magazine of Babycadeau

Ontvang het gratis Zwanger Magazine van de experts van Ouders van nu. Vol shopping tips, adviezen, verhalen van ouders én een handige kalender. 

Kruidvat gratis baby kadobox

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Etos babybox

Meld je aan voor Etos Baby en krijg gratis tips en inspiratie.

Plus Kiekeboebox

Ontvang je de folder van Plus? Vraag dan deze gratis Kiekeboebox aan twv €40.

Gratis romper bij Zeeman

Meld je aan bij Zeeman en krijg een gratis romper voor je baby.

De #1 app voor (aanstaande) ouders

Volg de ontwikkeling van je baby met de app van 24baby. Je krijgt iedere dag updates met nuttige informatie en handige tips. Ook kan je je eigen dagboek bijhouden en meelezen en praten met andere (aanstaande) ouders op het forum.

De Blije Doos

De Blije Doos is een van de bekendste gratis babypakketten in Nederland. Het pakket zit vol met leuke producten, informatie en kortingsbonnen voor aanstaande ouders. Dit pakket wordt aangeboden door WIJ. 

Wat zit er in de blije doos?

Wat is nu de inhoud van zo’n Blije Doos? In deze gratis babybox vind je onder andere handige producten zoals luiers, babydoekjes en verzorgingsproducten. Daarnaast bevat het pakket ook informatieboekjes met tips en advies over zwangerschap en ouderschap. Het pakket verschilt per editie, maar bevat altijd nuttige items voor jou en je baby.

Blije doos aanvragen

Je kan deze Blije Doos gratis aanvragen door je in te schrijven op hun website. Je ontvangt vervolgens een e-mail om het pakket op te halen bij een Prénatal winkel.

Hoe kan het dat ze de zwangerschapsboxen gratis aanbieden?

Bedrijven als Pampers en Nestlé, willen jou laten kennismaken met hun producten. Op die manier bestaat er de kans dat je producten van hen gaat aankopen (en aanraden). Supermarkten willen je dan weer – voorzichtig – kunnen overtuigen om bij hen inkopen te doen. Vaak moet je je aanmelden met je gegevens, zodat ze je later nog eens een mailtje kunnen sturen. Maar vrees niet: je kan altijd uitschrijven 😊.

Kortom: een gratis babydoos is een slimme manier voor hen om je gratis kennis te laten maken met hun bedrijf. En daar kan jij als ouder van profiteren.

Laat het ons zeker weten als je nog andere zwangerschapsboxen hebt gevonden of als je zelf opmerkingen hebt. Veel plezier!

Deel met anderen
Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Deze informatie wordt uitsluitend verstrekt voor educatieve en entertainmentsdoeleinden. Wij aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid voor enige aansprakelijkheid, verlies of risico, persoonlijk of anderszins, als gevolg, direct of indirect, van enige informatie of advies die hier is opgenomen. Pakske kan een vergoeding ontvangen via aangesloten (affiliate) links in deze inhoud.

Een gratis cadeaulijst met items van eender welke shop?

Volledige vrijheid. Geen enkele aankoopverplichting. Weg met stress. Tijd om te genieten.