Geboortelijst tweeling

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Wat zet je op je geboortelijst als je een tweeling krijgt? Geen gemakkelijke opdracht, want niet iedereen krijgt een tweeling. Kortom: niet alle winkels zijn voorzien van spullen voor een tweeling. Of ze staan ergens achteraan de winkel opgesteld. Gelukkig vind je online wel veel spullen.

Het wordt nog gemakkelijker als je een voorbeeld kan bekijken. Onze oprichter Dries kreeg in 2017 een tweeling. Hij was zo vriendelijk om hun cadeaulijst te met ons te delen. Neem een gerust een kijkje. Je kan van daaruit eenvoudig ook items toevoegen aan je eigen geboortelijst.

Enkele belangrijke essentials voor op een tweeling geboortelijst

Onmisbaar als je met je twee bengels op stap wil. Zeker als je als mama of papa eens alleen een wandeling wil maken met je oogappels.

Op stap met de auto? Dan moeten beide kids veilig mee kunnen uiteraard.

Als je op stap gaat, heb je voldoende luiers en billendoekjes nodig voor beide kindjes. Dan komt een grote luiertas echt wel van pas.

Deel met anderen
Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Deze informatie wordt uitsluitend verstrekt voor educatieve en entertainmentsdoeleinden. Wij aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid voor enige aansprakelijkheid, verlies of risico, persoonlijk of anderszins, als gevolg, direct of indirect, van enige informatie of advies die hier is opgenomen. Pakske kan een vergoeding ontvangen via aangesloten (affiliate) links in deze inhoud.

Een gratis cadeaulijst met items van eender welke shop?

Volledige vrijheid. Geen enkele aankoopverplichting. Weg met stress. Tijd om te genieten.